The Band

Sprungna ur Göteborgs undergroundscen växer Ignore the Elephant på alla bredder. Pop-kvintetten plockar sin inspiration från så väl 80tals electro som 90tals grunge och modern pop.

 

Det här är bara början för Ignore the Elephant. Bandets maskineri står aldeig still och ända sedan starten 2015 har de utmärkt sig som ett band med odödlig live-energi, samtidigt som det inspelade materialet har fått ta emot hyllningar i tidskrifter och bloggar världen över.

 

2017 kom EPn Hymns for the Weary, som möttes av fina recensioner både i Sverige och internationellt. Leadsingeln "Someone Like You" har nu spelats över 60.000 gånger på Spotify.

 

2018 markerade ett steg i ny riktning för Ignore the Elephant. Nya popvindar började blåsa med singeln 'Told You So' och efter det singeln 'Animal'.

 

5e: Januari 2019 så spelade Ignore the Elephant på Pustervik och med sig hade bandet produktionsbolaget RedDot AB som såg till att spelningen blev en konsterfilm som släpptes den 2e Augusti 2019.


Bandets maskineri står aldrig stilla, och de jobbar just nu på nytt material och nya projekt som åter igen kommer visa vilket band du bör hålla utkik efter i framtiden. Se till att bli en del av den magiska resan.

 

 

BAND MEMBERS

Simon Frisk

Lead Vocalist

Andreas Oxelgren

Drums

Marcus Johansson

Synth

Martin Hellohf

Bass

Simon Möller

Guitar